FRONT-END ПРОГРАМЕР

 • xSoft
 • Скопје
 • Неопределено
 • 19/02/2021
Неопределено Информатичка Технологија

Опис

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - FRONT-END ПРОГРАМЕР

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен, front-end програмер, кој ќе работи на развој на веб апликации.

Потребни квалификации:

 • Најмалку 3 години континуирано и активно работно искуство во програмирање, преферирано во JavaScript, TypeScript, jQuery
 • Одлични познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, java script, jQuery, SCSS, bootstrap
 • Англиски јазик

Опис на работно место:

 • Развој на веб апликации според утврдени правила и норми
 • Организирана работа во тим
 • Комуникација со клиенти
 • Комуникација на англиски

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на xsoft@xsoft.mk.

Потребни квалификации

 • Најмалку 3 години континуирано и активно работно искуство во програмирање, преферирано во JavaScript, TypeScript, jQuery
 • Одлични познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, java script, jQuery, SCSS, bootstrap
 • Англиски јазик

Е-пошта

xsoft@xsoft.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

05/03/2021
Аплицирај веднаш