Машински техничар

 • Имако Вино
 • Штип
 • Определено
 • 19/02/2021
Определено Машинство

Опис

Машински техничар (Штип)

ИМАКО ВИНО објавува оглас за работна позиција оперативен машински техничар во винарската визба со седиште во Штип

Бараме квалитетни и мотивирани лица со:

 

 1. ВKВ или КВ – машиниска насока
 2. Работно искуство од минимум 3-5 години (преферирано искуство во производствени индустриски капацитети)
 3. Познавање од машини (дефектажа, отклонување на причина и решавање на дефект)
 4. Познавања од сервисирање и промена на делови
 5. Работа со рачен и електричен алат
 6. Тимски играч
 7. Самоиницијативност, енергичност и посветеност кон работата со интерес за подобрување
 8. Возачка дозвола – Б категорија

Потребни квалификации

 1. ВKВ или КВ – машиниска насока
 2. Работно искуство од минимум 3-5 години (преферирано искуство во производствени индустриски капацитети)
 3. Познавање од машини (дефектажа, отклонување на причина и решавање на дефект)
 4. Познавања од сервисирање и промена на делови
 5. Работа со рачен и електричен алат
 6. Тимски играч
 7. Самоиницијативност, енергичност и посветеност кон работата со интерес за подобрување
 8. Возачка дозвола – Б категорија

Телефон

070/233-375

Е-пошта

hr@imakovino.com.mk

Краен рок за аплицирање

26/02/2021
Аплицирај веднаш