Повеќе работни позиции во Брза Пратка

  • BRZA PRATKA
  • Скопје
  • Определено
  • 20/02/2021
Определено Администрација

Опис

Поштенската фирма Брза Пратка бара работници за наредните бази:

- Двајца администратори за база Бит Пазар (потребно е да знаат и албански јазик)
- Еден администратор за во База Охрид

- Секретарка за база Аеродром

Потенцијалните кандидати кои ќе аплицираат треба да имаат надпросечно работно знаење со компјутер, професионалност, исправност, лојалност и сериозност на работа!

Брза Пратка нуди редовна осигурувана работа од 40 часа со слободни денови и неработни државни празници!

Оние кои се заинтересирани да испратат CV со фотографии на нашата е-пошта contact@brzapratka.com, предност ќе имаат оние лица кои што имаат искуство во оваа област и ќе бидат контактирани само оние кои ќе ги исполнат условите!

Со нетрпение ги очекуваме вашите апликации, Ви благодариме!

Потребни квалификации

//////

Телефон

000000000

Адреса

0000000

Е-пошта

contact@brzapratka.com

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

27/02/2021
Аплицирај веднаш