Касиер/ка

  • МБ Маркет Илинден
  • Илинден
  • Неопределено
  • 22/02/2021
Неопределено Продажба Трговија

Опис

МБ Маркет има потреба од работници со или без искуство.
Работно место: касиер/ка.
Нудиме одлични услови за работа и одлична почетна плата !
Маркетот се наоѓа во н.Илинден, Скопје.

За контакт ве молиме обратете се на 070222219 

Телефон

070222219

Е-пошта

mbmarketdoo@yahoo.com

Краен рок за аплицирање

01/03/2021
Аплицирај веднаш