Угостителски работник

  • Chocoworld Skopje
  • 22/02/2021
Угостителство

Опис

Новоотворен локал “CHOCOWORLD” со локација на ул.Македонија има потреба од персонал за работа
-шанкер/шанкерка
-келнер/келнерка
-садомијачка
-готвач/готвачка
-хигиеничарка

Потребни квалификации

Услови за работа:

  • мин ССС
  • работа во тим
  • одговорност,лојалност
  • работно искуство во областа на угостителство ќе се смета за предност во селекција на кандидатите

Телефон

02/3119987

Е-пошта

chocoworldskopje@gmail.com

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

01/03/2021
Аплицирај веднаш