Економист/ка

  • Проект 42
  • Куманово
  • Определено
  • 22/02/2021
Определено Економија

Опис

Поради развојни цели на компанијата ПРОЕКТ 42 има потреба од работник на следнава позиција во Куманово:

ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ

Како компанија нудиме:

✅ Динамична работна средина.
✅ Свеж пристап кон работните обврски.
✅ Можност за развој во компанијата.
✅ Бонуси во зависност од видот и квалитетот на завршените задачи.

✅ Пријатна работна атмосфера и работа со млад и мотивиран тим.

Заинтересираните кандидати може да ни ја испратат својата кратка биографија на е-пошта: vrabotuvanje@proekt42.mk.

Огласот трае 20 (дваесет) работни дена, сметано од денот на објавувањето на огласот. Изборот ќе се изврши во рок од 10 (десет) дена по истекот на рокот за пријавување.

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

✅ Високо образование.

✅ Со или без работно искуство.

Лични карактеристики:

✅ Динамична личност со способност за преземање иницијативa.
✅ Висок личен интегритет и професионален деловен однос.
✅ Одлични организациски и комуникациски вештини.
✅ Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето.
✅ Способност за работа под притисок во кратки временски рокови.
✅ Посветеност и одговорност.

✅ Лојалност.

Телефон

031/550-830

Е-пошта

vrabotuvanje@proekt42.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

01/03/2021
Аплицирај веднаш