ВЕБ АДМИНИСТРАТОР/МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

  • Груп Поинт ДООЕЛ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 22/02/2021
Неопределено Администрација Грижа за корисници Маркетинг Продажба и Маркетинг

Опис

Груп Поинт ДООЕЛ има потреба Веб администратор/Маркетинг асистент.

Администрирање на веб страни, пишување на текстови. администрирање на страници на социјални медиуми (Facebook, Instagram, Twitter).

Комуникација со клиенти, oдговарање на телефонски повици.

Учество во подготовка на маркетинг кампањи на социјални медиуми.

Телефонска и е-mail комуникација со клиенти.

Потребни квалификации и вештини:

Развиени компјутерски вештини, основни познавања на Microsoft Office пакетот, познавање на Adobe Photoshop ќе се смета за предност,

Развиени комуникациски и организациски вештини.

Самоиницијативност во извршување на работните задачи . Желба за постојан професионален напредок и усовршување.

Заинтересираните кандидати потребно е да пратат CV на contact@kupinapopust.mk

Потребни квалификации

Развиени компјутерски вештини, основни познавања на Microsoft Office пакетот, познавање на Adobe Photoshop ќе се смета за предност,

Развиени комуникациски и организациски вештини.

Самоиницијативност во извршување на работните задачи . Желба за постојан професионален напредок и усовршување.

Заинтересираните кандидати потребно е да пратат CV на contact@kupinapopust.mk

Телефон

+38970266583

Адреса

Venjamin Macukovski 1а/2-5

Е-пошта

contact@kupinapopust.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

01/03/2021
Аплицирај веднаш