САЛАТЕР(КА) / ГОТВАЧ(КА)

  • Клауд Кичен ДОО Скопје
  • Скопје
  • Неопределено
  • 23/02/2021
Неопределено Угостителство

Опис

Клауд Кичен, првата фантом кујна во Македонија и регионот, од која излегува интернационална храна за достава, поради зголемен обем на работа го проширува својот тим. Моментално вработуваме две лица на работна позиција салатер/ка и едно лице на позицијата готвач/ка. 

Доколку сте енергични, вредни, самоиницијативни и имате желба да напредувате заедно со тимот, испратете ни CV на cloudkitchen.mk@gmail.com. Квалификуваните кандидати/ки ќе бидат исконтактирани за интервју. 

Потребни квалификации

1) Средно образование

2) Претходно искуство на иста или слична работна позиција

3) Способност за тимска работа и работа под притисок

4) Позитивен став и посветеност кон работата

Телефон

075 233 244

Адреса

Христо Смирненски бр.54

Е-пошта

cloudkitchen.mk@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

02/03/2021
Аплицирај веднаш