Книговодител-Сметководител

  • Profeks Konsalting Plus
  • Неопределено
  • 15/04/2021
Неопределено Сметководство

Опис

Профекс Косанлтинг Плус има потреба од сметководител со познавање во областа на изработка на ддв пријави, изработка на плата, целосно материјално и финансово работење.

Апликантите кои што имаат познавање од изработка на завршни пресметки ќе имаат предност.

Телефон

075458305

Е-пошта

contact.profexmk@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

09/06/2021
Аплицирај веднаш