Рецепционер

  • Hotel Mirror Skopje
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/04/2021
Неопределено Угостителство

Опис

Hotel Mirror Petrovec има потреба од вработување на лица за работа на работно место - Рецепционери.

Хотелот се наоѓа во Петровец.

Работно време во смени.

Сите заинтересирани можат да аплицираат за работните места на hotelmirrorskopje@gmail.com или 078373793

Телефон

078373793

Е-пошта

hotelmirrorskopje@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

15/05/2021
Аплицирај веднаш