МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

  • Ventil Trade Internacional
  • Скопје
  • Неопределено
  • 04/05/2021
Неопределено Машинство

Опис

Вентил Трејд Интернационал е  фирма чија дејност покрај трговијата  нуди  проектирање и изведба на сите машински инсталации, кои ги опфаќаат системите за греење,ладење ,вентилација и климатизација , го објавува огласот   за следнава  работна позиција: Машински инженер

 Од кандидатот се бара: 

* Проектирање и изведба на машински инсталации
* Желба  за работа  во средина  со високи барања;
* Комуникациски и организаторски сособности;
* Способност за критичко,аналитичко и логичко размислување ;
* Динамичнност,ефективност и ефикасност;
* Посветеност,мотивираност,иницијативност ;
* Тимска работа ,кооперативност и флексибилност.

Потребни квалификации

*  ВСС-Машински инженер,пожелна е насоката термичко инженерство;
*  Одлично познавање и работа  со AutoCAD;
*  Познавање на англиски јазик (чита ,пишува ,говори);
*  Одлично познавање на MS Office ;
*  Поседување на возачка дозвола Б категорија -активен возач;
*  Задолжително работно искуство.

 

  

Телефон

+389 (2) 2700-210

Адреса

Бул.Борис Трајковски бр.304

Е-пошта

info@ventiltrade.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/05/2021
Аплицирај веднаш