МАЈСТОР ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

  • Ventil Trade Internacional
  • Скопје
  • Неопределено
  • 04/05/2021
Неопределено Машинство

Опис

Вентил Трејд Интернационал е  фирма чија дејност покрај трговијата  нуди  проектирање и изведба на сите машински инсталации, кои ги опфаќаат системите за греење,ладење ,вентилација и климатизација , го објавува огласот   за следнава  работна позиција: Мајстор за парно греење

 Од кандидатот се бара: 

* Монтажа и инсталација на греење.

Потребни квалификации

* Задолжително работно искуство со заварување со оксигенски апарати.

Телефон

+389 (2) 2700-210

Адреса

Бул.Борис Трајковски бр.304

Е-пошта

info@ventiltrade.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/05/2021
Аплицирај веднаш