Менаџер за односи со јавност

  • Вај Нот (Агенција за односи со јавност)
  • Определено
  • 14/09/2021
Определено Маркетинг

Опис

Вај Нот (Агенција за односи со јавност) има потреба од менаџер за односи со јавност.

Обврски:

  • Односи со медиуми
  • Креирање на комуникациски стратегии и кампањи
  • Организирање и спроведување на настани, кампањи и слично.
  • Пишување на соопштенија за медиуми и контент маркетинг
  • Следење и анализа на медиумски објави
  • Одржување на социјални медиуми и креирање на содржина
  • Комуникација со клиенти

Секој кандидат треба да знае англиски јазик. Предност имаат оние кои познаваат албански јазик.

Кандидатите со работно искуство во професијата и од делот на маркетинг и адвертајзинг, како и дигиталните агенции имаат предност.

Да поседуваат одлични вештини за комуникација, пишување и менаџирање.

Пратете ваше CV на: contact@whynot.com.mk

Е-пошта

contact@whynot.com.mk

Краен рок за аплицирање

21/09/2021
Аплицирај веднаш