Agent za prodazba

  • E Kom Konsulting DOO
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2021
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Компанијата Е Ком Консултинг Доо, профилирана во секторот за онлајн продажба, бара да ангажира двојазични телефонски оператори на МАКЕДОНСКИ И АЛБАНСКИ во Скопје!
Компанијата нуди:

Современа работна средина
Редовен договор за вработување
Стручен кадар
Можност за напредување во кариерата
Дополнителни бонуси за продажба

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

1. Многу добри комуникациски вештини комуникација на албански и македонски јазик (Стандарден говорен јазик, а не дијалект)
2. Амбициозни луѓе
3. Се претпочита кандидатите да имаат претходно искуство во Call Centar (во секторот за продажба)
Заинтересираните кандидати можат да се пријават со испраќање на нивната биографија на е-пошта: ecomstoreal@gmail.com

Само избрани лица ќе бидат контактирани за интервју во нашите канцеларии.

Ве очекуваме!

Телефон

070393345

Е-пошта

ecomstoreal@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

21/09/2021
Аплицирај веднаш