Оператор за производство на инсталации

 • МУРАТ ВИРИНГ СИСТЕМС МАКЕДОНИЈА
 • Скопје
 • Определено
 • 14/09/2021
Определено Производство

Опис

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Мурат Тиџарет како една од позначајните компании на светскиот пазар во производство на електро инсталации за автомобилската индустрија е основана од 1969 година.

Главното седиште на компанијата се наоѓа во Турција, но поради квалитетот и можностите со кои располага, Мурат Тиџарет има отворено производствени капацитети и свои претставништва во Европа, Кина и Северна Америка. 

Во 2019 година започнува со работа и производствениот капацитет во Република Северна Македонија под името Мурат Виринг Системс Македонија ДОО, со седиште во Технолошко Индустриската развојна зона Бунарџик, Скопје ТИРЗ 2.

Фабриката Мурат Виринг Системс Македонија ДОО, поради зголемување на обемот на производството и потребата од зголемен број на вработени објавува оглас за следната работа позиција:

 

ОПЕРАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ИНСТАЛАЦИИ

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Со или без работно искуство

Работни обврски и услови:

 • Работа во производство на елекртични инсталации
 • Подготовка на материјали за работа
 • Изработка и доработка на електрични инсталации, склопување на електрични компоненти и кабли
 • Работа со машини и рачен алат за сечење, лепење, преси, мерни инструменти, итн
 • Проверка на изработениот производ (визуелна контрола и функционален тест)
 • Работата во стоечка положба
 • Способност за повторувачки движења, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја на жиците
 • Способност за следење на инструкции за работа и работни упатства
 • Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи
 • Способност за извршување на работни задачи во кратки рокови
 • Одговорност при извршување на задачите
 • Тимска работа.

Што нуди компанијата:

 • Позитивна работна атмосфера
 • Редовни месечни примања
 • Обезбеден превоз
 • Обзбеден оброк

Доколку сте заинтересирани за наведената позиција и ги исполнувате горенаведените критериуми ве охрабруваме да ја испратите вашата кратка биографија на следнaта е-маил адреса: preaccounting@muratws.com                            

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Со или без работно искуство

 

Телефон

+38975263037

Адреса

Технолошко Индустриска Развојна Зона Бунарџик бр.12,1 и 13,1

Е-пошта

preaccounting@muratws.com

Број на отворени позиции

20

Краен рок за аплицирање

21/09/2021
Аплицирај веднаш