М1 КИОСК EAST GATE MALL

  • Толлакс Доо
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/09/2021
Неопределено Трговија

Опис

Бараме колеги за најлуксузниот тобако објект во Скопје

локација (кај Соборен храм )

локација ( East Gate Mall) октомври 2021

Нудиме плата од 18 000 до  20.000 денари

како и  можност за развој во рамки на компанијата.

Го прошируваме нашиот тим за три работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата нова приказна во најексклузивниот  Liquor store M1 GOLD - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци.

Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци

- Познавање од областа на енологијата

- Минимум образование ССС

- Познавање на англиски јазик

 

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com  или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h.

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци

- Познавање од областа на енологијата

- Минимум образование ССС

- Познавање на англиски јазик

Телефон

070220882

Е-пошта

tollaks@yahoo.com

Број на отворени позиции

6

Краен рок за аплицирање

28/09/2021
Аплицирај веднаш