Водоинсталатер

  • Дон Холдинг
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/09/2021
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Дон Холдинг- ДООЕЛ, Скопје има потреба од водоинсталатер.

Потребни квалификации: познавање и самостојно вршење на водоинсталатерските работи, возачка дозвола Б категорија. Работно искуство се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати можат да се јават на тел. бр. 077/834-283 или на e-mail: donholding@donholding.com.mk

Потребни квалификации

Познавање во водоинсталатерската област, возачка дозвола Б категорија, работно искуство

Телефон

077/834-283

Е-пошта

donholding@donholding.com.mk

Краен рок за аплицирање

22/09/2021
Аплицирај веднаш