Комерцијалист

 • Тодо систем
 • Скопје
 • Неопределено
 • 15/09/2021
Неопределено Трговија

Опис

Фирмата Тодо систем дооел, која работи со трговија за греење,водовод и климатизација   има потреба од вработување на:

 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ

 

 

ОДГОВОРНОСТИ И ЗАДАЧИ:

 • Продажба на големо и мало на опрема и материјали за греење, ладење и водовод
 • Примање на нарачки, (големопродажба и малопродажба);
 • Прием и подредување роба во магацин
 • Контактирање со купувачи и изработка на понуди;

Активно учество во ширење на продажната мрежа

Потребни квалификации

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум ССС;
 • Претходно работно искуство во комерцијалното работење или трговија
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Познавање на материјалите за водоводи и греење ќе се смета за предност

ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА КОМЕРЦИЈАЛИСТ:

 

 • Организираност и одговорност;
 • Флексибилна и динамична личност, насочена кон остварување на резултати;
 • Способност за индивидуално и тимско работење.

 

Ве молиме испратете го вашето CV на info@todo.mk

Телефон

076224228

Адреса

3 -та Македонска Ударна бригада 66а

Е-пошта

info@todo.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/09/2021
Аплицирај веднаш