Произвотство на ПВЦ дограма

  • DOOEL Metal kop inetrnacional/Bitola
  • Определено
  • 15/09/2021
Определено Производство

Опис

Изработка и монтажа на ПВЦ дограма

Потребни квалификации

Со и без работно искуство

Телефон

078-414-903 Елизабета Поповиќ

Адреса

ул.Александар Турунџев бр.11

Е-пошта

novicapopovic@yahoo.com

Веб сајт

/

Број на отворени позиции

3

Плата

16.000

Краен рок за аплицирање

22/09/2021
Аплицирај веднаш