ДИСТРИБУТЕР НА ПРАТКИ НА ТЕРИТОРИЈА НА ГРАД Охрид

  • Карго Експрес дооел
  • Охрид
  • Определено
  • 15/09/2021
Определено Дистрибуција

Опис

Карго Експрес подружница Охрид има потреба од Дистрибутери на пратки на територија на град Охрид.

Задолжително возачка дозвола од Б категорија.

Месечни примања од 20000 денари.

Обврски :

  • Превземање,Превоз и навремена Достава на пратки,
  • Исполнување на зададените обврски
  • Љубезен и коректен однос со клиентите и колегите,
  • Внимателен и правилен однос кон пратките и основните средства

Апликациите да се достават на следниот емаил: kariera@kargoekspres.mk

Потребни квалификации

Возачка дозвола Б категорија

Е-пошта

kariera@kargoekspres.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/09/2021
Аплицирај веднаш