Фармацевтски техничар

  • Мента Фарм
  • Неопределено
  • 05/05/2022
Неопределено Фармација

Опис

Се бара фармацевтски техничар за работа во аптека во Куманово.

Потребни квалификации

Положен државен испит .

Телефон

078-882-815

Е-пошта

mentafarm@t.mk

Краен рок за аплицирање

19/05/2022
Аплицирај веднаш