Фармацевтски техничар / Дипломиран фармацевт

  • Мента Фарм
  • Куманово
  • Неопределено
  • 19/09/2022
Неопределено Фармација

Опис

Се бара фармацевтски техничар или дипломиран фармацевт за работа во аптека .

Потребни квалификации

Положен државен испит 

Работа со рецепти 

Телефон

078-882-815

Е-пошта

mentafarm@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

03/10/2022
Аплицирај веднаш