Гостилница XXL го зголемува својот тим!

  • ХХЛ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 05/05/2022
Неопределено Угостителство

Опис

Работна позиција:

1. Келнер/ка (две работни позиции)
2. Кувар/ка (една работна позиција)

3. Помошник кувар/ка (една работна позиција)

- Редовни примања по договор (дневно, неделно, меечно)
- Оброк/пауза
- Платени прекувремени саати
- Недела и празници слободни денови

Контактирајте нè на тел. 070 365 323
Бул.Јане Сандански бр.66 ТЦ.Бисер
toni_dodevski@hotmail.com

Телефон

070 365 323

Е-пошта

toni_dodevski@hotmail.com

Краен рок за аплицирање

05/06/2022
Аплицирај веднаш