Стоматолошка сестра

  • IN Dent Family Dental Clinic
  • Скопје
  • Неопределено
  • 05/05/2022
Неопределено Стоматологија

Опис

Се вработува стоматолошка сестра со или без работно искуство. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство.

Нудиме пријатна работна атмосфера со можност за напредок.

Заинтересираните кандидати да го пратат своето CV на следниот мејл: ivana.naumoska@yahoo.com

Потребни квалификации

Положен државен испит.

Телефон

071221154

Е-пошта

ivana.naumoska@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

28/05/2022
Аплицирај веднаш