Промотер/ки

  • Медија Планет
  • Скопје
  • Неопределено
  • 09/05/2022
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

- 2 продавачки (постојано вработување),

- 3 презентерки (со и без работно искуство).

Вашето CV со слика испратете го на mail: medijaplanet@yahoo.com

Дополнителни информации на тел: 077/426-021.

Предност: Одлични интерперсонални и комуникациски способности, подготвеност за тимска работа.

Потребни квалификации

1. Минимум средно образование,

2. Поседување на вештини за продажба,

3. Подготвеност за тимска работа.

Телефон

077426021

Адреса

23 Oktomvri 18A1, 1/1 Skopje

Е-пошта

medijaplanet@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

03/06/2022
Аплицирај веднаш