ПЕКАР

  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Неопределено
  • 12/05/2022
Неопределено Прехрамбена

Опис

Тимот на Вашата омилена пекара се проширува. ВРАБОТУВАМЕ ПЕКАР/КА!!

Пекара Бредвеј на Плоштад Македонија има потреба од ПЕКАР со работно време само прва смена од 06:00-14:00 часот.

Повеќе информации на 070287723

Телефон

070287723

Адреса

Плоштад Македонија

Е-пошта

bakerybreadway@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

19/05/2022
Аплицирај веднаш