Општ градежен работник

  • Грит
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/05/2022
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Имаме потреба од општ градежен работник за нискоградба

Телефон

070270040

Е-пошта

grit3group@gmail.com

Краен рок за аплицирање

19/05/2022
Аплицирај веднаш