сервисер

  • Маклифт
  • Постојано
  • 13/05/2022
Постојано Машинство

Опис

МАКЛИФТ е компанија со долга и успешна деловна традиција, една од водечките компании во областа на индустријата за лифтови. МАКЛИФТ обезбедува професионална услуга со обезбеден квалитет, осигурувајќи дека транспортните потреби на нашите клиенти се безбедно и сигурно задоволени.

Потребни ни се колеги за работните места лифт-монтер и сервисер на лифтови, помошник монтер на лифтови и асистент сервисер на лифтови за кои се обезбедува дополнителна обука и специјализација.

Почетна локација Идризово Скопје, работно време од 07:30 до 15:30 часот.

Потребни квалификации

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Минумум ССС

  • Работно искуство (пожелно), но не и задолжително

Ние нудиме: Унапредување во деловното работење, редовна исплата на платите

Телефон

076/778-064

Адреса

ул.1 бр.211 Идризово Скопје

Е-пошта

oglas@maklift.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

20/05/2022
Аплицирај веднаш