Келнер/ка, Шанкер/кa

  • Ласерхант
  • 14/05/2022
Друго

Опис

Потребни квалификации

Келнер/ка, Шанкер/ка

КВАЛИФИКАЦИИ
Претходно работно искуство на иста дејност;
Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност;
Основно познавање на работа со компјутери.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ
Љубезна, комуникативна и лојална личност посветена на работата;
Способност за тимска и самостојна работа; 
Позитивен и енергичен пристап кон работата.​

Вашата професионална биографија (CV) можете да ја испратите на laserhuntmkd@gmail.com или јавете се на 072209606

Телефон

072209606

Е-пошта

laserhuntmkd@gmail.com

Краен рок за аплицирање

21/05/2022
Аплицирај веднаш