Монтер

  • ЛИНЕА ДООЕЛ Битола
  • Битола
  • Определено
  • 17/05/2022
Определено Дрвна

Опис

Фирмата ЛИНЕА Битола дооел има потреба од монтери и фарбари за работа во погон за производство на мебел. Предност имаат кандидати со искуство.

Телефон

075 269 122

Е-пошта

lineavladimir@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

12/07/2022
Аплицирај веднаш