Доктор/ка

  • ПЗУ Д-р Александар Ничовски
  • Охрид
  • Постојано
  • 27/05/2022
Постојано Медицина

Опис

Се бара доктор/ка по општа медицина со положен стручен испит и лиценца за работа,со или без работно искуство.

Потребни квалификации

Положен стручен испит и лиценца за работа

Телефон

071771680

Адреса

Димо Хаџи Димов бр 31

Е-пошта

stojanoskaivana@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

25/07/2022
Аплицирај веднаш