Сметководител

  • Profeks Konsalting Plus
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/06/2022
Неопределено Сметководство

Опис

Профекс Консалтинг Плус има потреба од:

Сметководител со работно искуство и Овластен сметководител со познавање во областа на изработка на ДДВ пријави, изработка на плата, целосно материјално и финансово работење.

Апликантите кои што имаат познавање од изработка на завршни пресметки ќе имаат предност.

Апликациите со прикачено CV Ве молиме пратете ги на: contact.profexmk@gmail.com

Телефон

075458305

Адреса

contact.profexmk@gmail.com

Е-пошта

contact.profexmk@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

07/08/2022
Аплицирај веднаш