Работник за обезбедување

  • Security Group Services
  • Скопје
  • Неопределено
  • 04/08/2022
Неопределено Друго

Опис

Се бара работник за физичко обезбедување на неопределено време

Потребни квалификации

  • ССС
  • Лиценца за обезбедување

Телефон

070285855

Адреса

ул.11 ти Октомври бр.32 Скопје

Е-пошта

marina@sgs.mk

Број на отворени позиции

5

Плата

19.000

Краен рок за аплицирање

29/09/2022
Аплицирај веднаш