Работник во производство

  • МИС ГЛОБУС
  • Скопје
  • Неопределено
  • 04/08/2022
Неопределено Месна

Опис

МИС Глобус доо Скопје распишува оглас за вработување на работници во производствен погон за преработка на производи од месо, на слeдниве позиции:

-работници во погон за термичка обработка на месо

-работници на кутер

Работата се одвива само во прва смена,од понеделник до петок.

Сабота,недела и празници се неработни.

Плата по договор.

Потребни квалификации

  • ССС
  • Работно искуство не е потребно, но искуство во производство ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија на мејл.

Телефон

070537373

Адреса

misglobus_tehnology@t.mk

Е-пошта

misglobus@t.mk

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

29/08/2022
Аплицирај веднаш