Возач

  • МИС ГЛОБУС
  • Неопределено
  • 04/08/2022
Неопределено Месна

Опис

МИС Глобус доо Скопје распишува оглас за вработување на возач/дистрибутер на сувомеснати производи.

Работно време од понеделник до петок, само прва смена.

Потребни квалификации

  • ССС
  • возачка дозвола Б категорија
  • Искуство не е потребно, но ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати да ги испратат своите кратки биографии на мејл.

Телефон

070537373

Адреса

misglobus_tehnology@t.mk

Е-пошта

misglobus@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

29/08/2022
Аплицирај веднаш