Собар/ka

  • Villa Arte
  • Охрид
  • Определено
  • 04/08/2022
Определено Угостителство

Опис

Вила Арте вработува собарка.

Препорачливо е претходно работно искуство.

Заинтересирани кандидати да се јават на 070/650-490 или да пишат на info@villaarte.mk .

Телефон

070650490

Адреса

info@villaarte.mk

Е-пошта

info@villaarte.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/08/2022
Аплицирај веднаш