Општи работници и возач

  • ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ
  • Неопределено
  • 04/08/2022
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

ВЕ ГРУПА ДООЕЛ Радовиш има потреба од општи работници и возачи.Кандидатите пожелно е да имаат работно искуство

За пријавување пратете CV на email: vegrupa.priprema@gmail.com или јавете се на тел. бр. 02 3 222 360.

Плата по договор

Телефон

02 3 222 360

Адреса

Bld.Aleksandar Makedonski No.2/5, Radovish

Е-пошта

vegrupa.priprema@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

01/09/2022
Аплицирај веднаш