Оператори за во производство

  • INVENIO DOOEL
  • Струга
  • Определено
  • 04/08/2022
Определено Автомобилска

Опис

Инвенио има потреба од оператор во производство во фабрика во близина на Струга (Магна)

Реон: Охрид, Струга

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија.

Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат во секој момент од создавањето на производот.

Дејствуваме како во нашaтa фирма, така и на територијата на претпријатието на клиентот.

Во врска со плановите за проширување на компанијата, ние бараме мотивирани кандидати за работната позиција оператор во произвидство.

Услови:

• Вештини за тимска работа;

• Флексибилност и можност за работа во смени

;• Прецизност и посветеност во работата

• Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа

• Претходно искуство во производство се смета за предност.

Ние нудиме:

• Атрактивна исплата;

• Промотивни бонуси;

• Можност за напредoк.

Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk 078/868-924

Адреса

office@invenio.mk

Е-пошта

office@invenio.mk

Краен рок за аплицирање

03/10/2022
Аплицирај веднаш