Административен референт

  • Моно Трејд Доо Скопје
  • Скопје
  • Неопределено
  • 04/08/2022
Неопределено Трговија

Опис

Фирма од Скопје, која се занимава со трговија, продажба и дистрибуција на целата територија на РМ поради зголемен обем на работа има потреба од две женски лица за работна позиција

Административен работник за канцелариско работење

Потребни квалификации

Заинтересираните кандидати треба да ги исполнуваат следниве квалификации:

  • Минимум завршено ССС (економски смер ќе се смета за предност)
  • Познавање на Англиски јазик
  • Познавање на Компјутери;
  • Компјутерски програми(MS Office, Excel)

Телефон

076337708

Е-пошта

monotrejd.info@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

05/09/2022
Аплицирај веднаш