Стоматолог

  • Лотус Дент
  • Скопје
  • Неопределено
  • 04/08/2022
Неопределено Стоматологија

Опис

Се бара стоматолог за работа во ординација на пола или целосно работно време.

Пожелно е да има работно искуство.

Ординацијата е на Бит Пазар кај хотел Арка.

Потребни квалификации

Стоматолошки факултет

Телефон

071234396

Адреса

Бул.Крсте Мисирков 15/4

Е-пошта

majastefanovska@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/09/2022
Аплицирај веднаш