Продавач/ка во малопродажен објект

  • СИМПО ДОО
  • Струмица
  • Определено
  • 04/08/2022
Определено Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје има потреба од едно лице продавач/ка за работа во малопродажен објект во Струмица.

Потребни квалификации

Минимум ССС, познавање на работа со компјутери, работно искуство во областа на трговијата, изразени комуникациски вештини, способност за тимска работа, организираност и одговорност, флексибилност и динамичност.

Адреса

simpofinansii@gmail.com

Е-пошта

simpofinansii@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

18

Краен рок за аплицирање

15/08/2022
Аплицирај веднаш