Возач

  • ADASTRA DOO Skopje
  • Времено
  • 08/08/2022
Времено Градежништво и Архитектура

Опис

Потребни се воачи на кипери за Кичево-Охридскиот регион

Телефон

072727755

Е-пошта

adastra.skopje@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

10

Плата

25.000

Краен рок за аплицирање

05/10/2022
Аплицирај веднаш