Агент за недвижности

  • ФАНС ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/09/2022
Неопределено Недвижнини

Опис

Агенција за недвижности БЛОК има потреба од 2 агенти за презентација на недвижен имот, посредување при купопродажба на истиот. Се работи за теренска работа.

Потребни квалификации

  • Минимум ССС
  • Одлични комуникациски способности
  • Способност за тимска работа

Телефон

070268277

Адреса

ул.1615

Е-пошта

blocknedviznosti@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

18/10/2022
Аплицирај веднаш