Комерцијалист

  • МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/09/2022
Неопределено Трговија

Опис

Се бара комерцијалист на непоределено работно време

Потребни квалификации

Висока стручна спрема (Машински или Економски факултет), Познавање на англиски јазик и MC Office, Возачка дозвола Б категорија. Возраст до 45 год.

Кандидатот е потребно да поседува способност за индивидуална и тимска работа како и чувство за однос со клиенти.

Телефон

022050776

Адреса

Перо Наков 126А, 1000 Скопје

Е-пошта

info@megavent.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2022
Аплицирај веднаш