Консултант за контакт со клиенти во сервис, Сервисен советник, Комерцијалист за продажба

  • Олимпиа Моторс Доо - Скопје
  • Скопје
  • Определено
  • 20/09/2022
Определено Автомобилска

Опис

Олимпиа Моторс Доо – Скопје објавува оглас за работна позиција Сервисен консултант: РАБОТНИ ЗАДАЧИ НА ПОЗИЦИЈАТА:

•Директна комуникација со клиенти, прием и предавање на возила од/во сервис;

•Директна продажба на производи и услуги од сервис;

•Дирекна и телефонска комуникација со клиенти

Потребни квалификации

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

• Основно познавање на возила;

• Искуство во директна комуникација со клиенти;

• Познавање и работа со компјутери;

• Возачка дозвола Б категорија;

Сите заинтересирани е потребно да ги достават своето CV (во pdf формат) најдоцна до 03.10.2022 год. на vrabotuvanje@olympiamotors.com.mk со назнака за работната позиција за која аплицирате.

Ви благодариме, Olympia Motors тим

Е-пошта

vrabotuvanje@olympiamotors.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

02/10/2022
Аплицирај веднаш