Референт за продажба

  • Handy Telekom
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/09/2022
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонијаима потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mkсо назнака

-За референт за продажба за во Скопје.

Работа на смени

Потребни квалификации

Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:

- познавање на Англиски Јазик, MS Office

- Високи комуникациски способности и директна комуникација со клиенти

- Способност за управување со понуди, склучување на постпејд договори, наплата на фактури и други документи

- познавање од областа на мобилната технологијa

Е-пошта

officeskopje@handy.mk

Краен рок за аплицирање

04/10/2022
Аплицирај веднаш