Монтер

  • Кристина - ДАМИЛ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/09/2022
Неопределено Трговија

Опис

Салон за мебел Кристина ДАМИЛ има потреба од монтери на плочест мебел и физички работници за разнесување на мебел.

За монтери со работно искуство, почетна плата 35.000 денари.

За општи работници за транспорт на мебел, почетна плата 24.000 денари.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на mihail@natuzzi.com.mk или да се јават на 071 258 153 од 08:00 до 16:00 часот.

Телефон

071258153

Адреса

mihail@natuzzi.com.mk

Е-пошта

mihail@natuzzi.com.mk

Краен рок за аплицирање

05/10/2022
Аплицирај веднаш