Продавач/ка во малопродажен објект

  • Икона
  • Постојано
  • 20/09/2022
Постојано Издаваштво

Опис

Книготека Икона има потреба од продавач во книжара.Кандидатите треба да поседуваат:Комуникациски вештиниФлексибилност за работа во смениПознавање на книгиОсновно познавање на англиски јазикЖелба за работа во продажбаСпособност за работа во тимОсновни познавања на класична и современа литератураОсновни компјутерски вештини

Е-пошта

office@ikona.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

19/10/2022
Аплицирај веднаш