Помошник Сметководител

  • Компанија НМ
  • Скопје
  • Постојано
  • 20/09/2022
Постојано Сметководство

Опис

Помошник сметководител

Потребни квалификации

ВСС и ССС познавање на работа на компјутер

Е-пошта

zoran@kompanijanm.com.mk

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

18/11/2022
Аплицирај веднаш