Административен работник

  • Компанија НМ
  • Скопје
  • Постојано
  • 20/09/2022
Постојано Администрација

Опис

Администратор

Потребни квалификации

ВСС и ССС

Е-пошта

zoran@kompanijanm.com.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

18/11/2022
Аплицирај веднаш